joomla templates top joomla templates template joomla

Miljø- og avfallsplan

Oslo Motorbåtforening har ikke egen opplagsplass. De av foreningens medlemmer som har båt på land, må følge opplagsplassenes avfallsplan.

Hensikten med denne avfallsplan/miljøplan er å sikre at foreningen og foreningens medlemmer samt restaurant skal håndterer avfall på en god og sikker måte i henhold til forskriftene:

Restavfall:

·         Foreningens avfall samt søppel fra foreningens restaurant skal kastes i container som er plassert ved klubbhuset.  Denne containeren tømmes når den er full av Miljøtransport.

·         Det er plassert egen glasscontainer på Sjølyst opplagsplass i deres miljøstasjon ved Hoffsbekken.

·         Byggematerialer, bildekk, elektriske ting som TV, kjøleskap, lamper m.m. skal ikke kastes i containeren men ved offentlige miljøstasjoner. Skal vi ha et eget punkt for Annet spesialavfall?

Olje/oljefiler:

·         All olje fra båtene og malingsbokser skal settes i den blå kasse ved gjerde merket oljekanner/spesialavfall.  Oljefilter og oljeputer skal kastes i tønnene som er merket med dette.

Batterier:

·         Alle brukte batterier skal settes i blå kasse ved gjerde merket ”Batterier”.

Båtseptikk:

·        Det er offentlig septiktank for båtseptikk i Bestumkilen

·        Foreningen tilkaller de berørte firmaene når det er behov før tømming/henting av foreningens avfall.  Firmaene kommer senest neste dag for tømming/henting.

 

HVIS DU SOM MEDLEM AV BÅTFORENINGEN OPPDAGER NOE SOM KAN VÆRE TIL SKADE PÅ MILJØET, SKAL DU KONTAKTE BÅTFORENINGEN OMGÅENDE.

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Godkjent avfallsplann for Oslo Motorbåtforening

13-12002-10 Felles avfallsplan for småbåthavner i Oslo kommune 30.09.2014.docx 921834_1_1.pdf   

13-12002-11 H 995488_1_1 Avfallsplan godkjent.pdf   

2015-Småbåthavnene må ta miljøansvar.pdf